Akbaş Ortaokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde kaliteyi sürekli yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir

Misyon: •Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. •Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. •Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. •Çevremize de eğitim vermek için varız. •Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. •Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. •Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak için varız. •Onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak için varız.

Isınma: Kalorifer ve soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(258) 818 11 71

WEB - https://honazakbasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AKBAŞ MAH. AKBAŞ/10 SK. NO 2 HONAZ / DENİZLİ

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - Köyümüze Ankara asfaltından kocabaş beldesinin 4. kilometresinden sağa dönülerek Aşağıdağdere-Yukarıdağdere-Akbaş köyü istikameti olarak Ankara asfaltından 13 km sürmektedir.

Adres - AKBAŞ MAH. AKBAŞ/10 SK. NO 2 HONAZ / DENİZLİ

Ulaşım Öğretmenlerin ulaşımı kendi araçlarıyla sağlanmaktadır. her öğretmen kendi aracıyla gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 53 Km dir.